La tenda

Pitch & Putt

La Tienda

Tot el que necesites pel teu esport preferit

Tenda Pitch&Putt Vallromanes

Per a qualsevol consulta o si vols fer una comanda, truca’ns al 93 845 61 63

Ultimas novedades. Taller de reparaciones. Outlet…Todo con nuestro asesoramiento personal.

La botiga de Pitch and Putt Vallromanes inclou tota mena de material de golf i Pitch and Putt per a tots els nivells. Des de material d’ús diari com guants i boles fins a roba tècnica d’última generació o les últimes gammes de sabates de golf.

El jugador trobarà també articles personalitzats del camp i eines per a millorar la qualitat de l’entrenament. El nostre staff l’ajudarà a escollir quina és la millor opció per vostè segons el seu handicap i les seves fites per així ajudar-lo a millorar. Els professors de l’escola de golf i Pitch and Putt ofereixen un assessorament gratuït, que és una eina molt valuosa a l’hora d’escollir el material més adient per a cada jugador. A més del material estàndard, la nostra botiga també té productes que són més difícils de trobar en altres Pitch and Putt, per exemple la nostra selecció de pals de segona mà, un niu d’oportunitats per a poder provar pals de tota mena i comprar-ne a preus més assequibles. Una altra opció que la botiga ofereix, és un servei de taller de pals que li permetrà ajustar o reparar el seu propi material de joc a més de fittings i demos de totes les marques de la indústria del golf, en el cas que vulgui actualitzar el seu material.

Pitch and Putt Vallromanes va un pas més enllà per ajudar als jugadors a trobar el material i accessoris que els ajudin a gaudir més d’aquest esport. Reviseu periòdicament la web de Pitch and Putt Vallromanes i les seves xarxes socials per trobar les ofertes i promocions que es van succeint contínuament a les nostres pàgines.