Activitats Empresa

Activitats d’empresa

Pitch and putt Vallromanes també té una gran oferta per a stages, team building i reunions d’empresa, tant amb clients com empleats. Per a començar, la localització d’aquest Pitch and Putt en un lloc idoni per a desconnectar i millorar les relacionis empresa-treballador o empresa-client. La desconnexió de les grans ciutats per a passar un dia en un paratge natural com ho és el Pitch and Putt Vallromanes i la Serralada Litoral és un petit parèntesi a l’estrès i l’acceleració del dia a dia de la ciutat. Les instal·lacions de Pitch and Putt Vallromanes són ideals per a grups d’empresa gràcies a les seves àmplies instal·lacions de pràctiques.

El camp de pràctiques té 30 llocs de tir en dos nivells, 15 d’ells coberts. També disposem d’un ampli putting Green en el qual diverses persones poden practicar alhora. El més important a destacar són els 27 forats del camp, ja que ofereixen l’oportunitat que gent que s’està iniciant provi de jugar alguns forats sense trencar el ritme de joc dels jugadors de diari, ja que jugarien en un recorregut diferent, cosa que només és possible a un Pitch and Putt de les nostres característiques. Els nostres professionals, experimentats en tota mena d’ensenyament i grans grups d’iniciació, guiaran a clients i treballadors pels primers passos del camí del golf d’una manera amena i completa.  La sala de reunions, localitzada a la masia catalana del S XVII, pot albergar fins a 25 persones i és un lloc ideal per a concentracions d’empresa. L’activitat de golf i la reunió d’empresa poden combinar-se amb un dinar amb menú d’empresa en el conegut restaurant Can Maimó, situat en les mateixes instal·lacions del Pitch and Putt Vallromanes.

Pitch and Putt Vallromanes ofereix l’organització de TORNEJOS D’EMPRESA per a promocionar la reputació de la marca o donar-se a conèixer dins del món del golf i del Pitch and Putt. Els tornejos es fan a mida, i habitualment inclouen una competició de 18 forats, pica pica o menjar, repartiment de premis, repartiment de material amb el logo de l’empresa, confecció de classificacions i lliurament de trofeus.

Pitch and Putt Vallromanes es compromet a donar un pressupost per a qualsevol activitat d’empresa en un termini màxim de 24 hores.