Escola

L’escola de Pitch & Putt

Pitch and Putt Vallromanes, nova etapa.

Quan vaig començar a jugar a Pitch and Putt, ja fa uns 25 anys, ho vaig fer precisament en el Picth and Putt Vallromanes. No imaginava pas que estava essent un dels pioners de la introducció d’aquest esport a Catalunya, en un camp tan pioner. Amb orgull puc dir que vaig formar part de l’equip d’aquest Club, que va guanyar cinc edicions del Campionat per Equips de Catalunya, la prova reina del Pitch and Putt. Vallromanes és l’únic club que ha aconseguit aquesta gesta dins la història de la competició  i l’únic que té el trofeu en propietat. I encara amb més orgull puc recordar que vaig ser component d’aquella primera selecció catalana de Pitch and Putt que s’enfrontà a la selecció Irlandesa en el mític camp de Solius, camp que la Federació Catalana de Pitch and Putt està celebrant emotivament aquest any el 20è Aniversari.Després hi vaig dedicar molts anys de la meva vida profesional, i per descomptat a l’ensenyament,on he acaparat una gran experiència i coneixement, acostant-me a aficionats i professionals de totes les edats i circumstàncies. És una agradable sorpresa haver pogut aterrar a Vallromanes anys després, aquesta vegada des d’una perspectiva tan diferenti apassionant com la gerència. És un repte, i un premi, poder cuidar d’una instal·lació tan complerta, atractiva i amb tanta història, i que el meu treball sigui aconseguir que el jugador gaudeixi tot el possible de les seves múltiples possibilitats i facetes, com jo ho vaig fer aquí mateix fa tants anys. El Pitch and Putt Vallromanes ha sigut un camp pioner, un referent històric durants tots aquests anys, i en els propers hem d’aconseguir que segueixi sent un referent, i lideri l’adaptació del Pitch and Putt als nous temps.

Firma José Atero

L’ escola de la nostra instal·lació esta dirigida per José Atero, el nostre director esportiu i a la vegada director del Pitch and Putt Vallromanes. En José manté que  en el Pitch and Putt es imprescindible jugar mitjançant la tècnica perquè el jugador pugui explotar al màxim el seu potencial. A més a més, la seva filosofia implica adaptar-se als moviments i gestos de cada jugador. Per aquest bon ensenyament és imprescindible comptar amb professionals qualificats i experimentats com els professionals de Pitch and Putt Vallromanes.

Serveis

El Pitch and Putt Vallromanes té unes excel·lents instal·lacions per l’ensenyament d’aquest esport. El camp de pràctiques té 200 metres de llargada i té 30 punts de tir, 15 dels quals estan coberts. El Putting Green és molt ampli i està sempre al mateix nivell de manteniment i cura que els greens de joc, el que garanteix un entrenament de qualitat. La instal·lació també disposa d’una zona d’approach amb un búnquer per poder pràcticar cops d’acostament al green, part bàsica del joc. Pròximament es recuperarà la il·luminació del camp de pràctiques, el que permetrà un ampli horari per a l’escola de Golf i Pitch and Putt durant tot l’any.

Pitch and Putt Vallromanes pot confirmar la tradició de qualitat de la seva acadèmia amb la gran quantitat d’excel·lents jugadors de Pitch and Putt i Golf que es van iniciar en aquest camp i que fan de la seva escola una garantia de planter de grans jugadors.

Tarifes